Sanjati majku – bolesnu ,da je umrla ,da plače , živa…

Sanovnik : šta znači sanjati majku

Sanjati majku nije ništa neobično i to je jedan od češćih snova.Majke nude sklonište , udobnost , život, smernice i zaštitu.Neki ljudi mogu da imaju problema da se oslobode svojih majki i njihovog uticaja pa u snu traže svoju individualnost i razvoj.Mada uticaj majke ostaje trajno utkan u naše ličnosti do kraja života bez obzira koliko se vi trudili da ga poreknete ,zauvek ćete osećati njen uticaj.

Sanjati majku može da ima različito značenje zavisno od situacije u kojoj ste je sanjali i emocija koje ste osetili u snu.

Ako sanjate da razgovarate sa svojom majkom san pokazuje da je neka stvar preokupirala vaš um i da niste sigurni kako da se nosite sa njom u vašem budnom životu.San ukazuje na nerešene probleme u životu i vašu psihičku detinjastu potrebu da zatražite savet i pomoć svoje majke.Ako ste u snu čuli da vas vaša majka zove to sugeriše da ste bili nemarni u svojim dužnostima i odgovornostima.

Šta znači sanjati majku koja je umrla
Sanjati umrlu majku,jednostavno znači da vam nedostaje.Možda ste videli nešto što vas podsetilo na nju .To je savršeno normalno i psihološki može biti veoma korisno u procesu žalosti .

Šta znači sanjati umrlu majku da je živa
Sanjati pokojnu maajku da je živa ili da je oživela i pojavljuje se u kući,znači da ćete u budućem periodu imati zadovoljavajuće rezultate od bilo kog posla ili poduhvata.Ako sa njom razgovarate, uskoro ćete imati dobre vesti u vezi nečega što vas trenutno brine.

Sanjati živu majku da je umrla
Ako ste sanjali da je vaša majka umrla znači da se osećate zapostavljeno .Osećate da vaša majka ili neka majčinska figura u vašem budnom životu nije bila pravi odgovor na vaše potrebe.Ona ne pokazuje dovoljno saosećanja ili druge emocije.

Sanjati majku da plače
San u kome majka plače je povezan sa ličnim problemima i brigama.To je kao da mi sami plačemo pred našm sadašnjom životnom situacijom i nezadovoljstvima.Neki tumači snova smatraju da ovaj san predskazuje još veće dolazeće probleme.Ovo je jako loš i negativan simbol snova a i sam plač majke na javi nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Sanjati trudnu majku
Sanjati majku da je trudna predstavlja novo iskustvo ,novu ideju ,ili novi način života.San je pozitivan i možete očekivati da će se nešto dobro uskoro pojaviti u vašem životu .

Sanjati majku da je bolesna
Mi sanjamo sve što je važno i sve što nam se dešava mada većinu svojih snova zaboravimo.Bolesna majka u snu ukazuje na strah od gubitka majke koji je za svakog neminovan i doći će pre ili kasnije.San dolazi kako bi se ublažio težak psihićki udar koji je neizbežan , jer ćete izgubiti svoju majku.On vas samo lagano priprema za nešto što ćese u budućnosti dogoditi.