Sanovnik ljubavnik, ljubavnica

Šta znači sanjati ljubavnika ili ljubavnicu

LJUBAVNICI U SNOVIMA MOGU BITI VAŠI PARTNERI iz stvarnog života, vaši idealni partneri, partneri kakve želite ili mogu da nadoknade trenutnu situaciju u stvarnom životu koja je nezadovoljavajuća.

Sanjala sam da sam otišla u akva-park sa svojim bivšim momkom. Morali smo da zadržavamo dah pod vodom i plivamo napred kako bismo izašli odatle. Onda smo se nekako našli u kajfiću i sušili se pred svim tim ljudima. Moj bivši ljubavnik je rekao da je odmor bio bez veze, a ja sam prokomentarisala kako smo bili prisiljeni da predugo zadržavamo dah.
Ovaj san otkriva da je njena veza s bivšim ljubavnikom predugo trajala. Metaforički su zadržavali dah nadajući se da će se nešto promeniti nabolje. Njihova veza se završila kad je njen bivši ljubavnik odlučio da putuje i vidi svet. Primećuje se i njihova ranjivost jer se nalaze na javnom mestu, izloženi mnogim pogledima. Kad se veza okonča, svi se mi osećamo ranjivo. Ispričati san svom partneru može biti veoma pozitivno.
U poslednje vreme bila sam zabrinuta zbog veze sa svojim ljubavnikom i sanjala sam jedne noći kako pričamo. Tako je na površinu isplivala nesigurnost koju osećamo i on i ja i to nam je pomoglo da se ponovo zbližimo.