Šta znači sanjati stepenice

Sanovnik stepenice,
Šta znači
sanjati stepenice

Značenje sna
Sanjati da se penjete uz stepeniceukazuju na to da ste se postigli viši nivo razumevanja nečega. Vi napredujete na duhovnom, emocionalnom ili materijalnom planu.San je takođe analogija za stvari i misli koje se iz podsvesti penju na površinu.

Ako sanjate da hodate niz stepenice san predstavlja vaše potisnute misli. Vi se vraćate nazad u podsvest. To se takođe odnosi na neuspehe koje imate u vašem životu. Ako se plašite da idete niz stepenice, onda to znači da se plašite da se suočite sa svojim potisnutim emocijama i mislima.Postoji li nešto iz vaše prošlosti što nastojite da zaboravite?

Ako sanjate da padate niz stepenice san označava vaš nedostatak samopouzdanja ili nesigurnost u vezi sa nekim poduhvatom.Okliznuti se dok idete stepenicama, znači da ste previše ubrzali ka postizanju vaših ciljeva i da negde možete da napravite pogrešan korak.Okliznuti se i pasti niz stepenice,pokazuje da se krećete suviše brzo u delvima vaše podsvesti. Ne možete biti sasvim spremni da se suočite sa svojim nesvesnim ili potisnutim mislima.

Ako ste u snu videli spiralne ili krivudave stepenice san označava rast i / ili preporod.

uz stepenice,niz stepenice