Šta znači sanjati reku

Sanovnik reka-
Šta znači
sanjati reku

Sanjati mirnu i bistru reku u snu znači da vaš život mirno ide svojim tokom.Sve je mirno i možete isplivati iz bilo kakvih problema.Takodje san bistra reka može da znači da je sada pravo vreme da usmerite svoj život ka pravim ciljevima.. Alternativno, reka simbolizuje radost, zadovoljstava, mir, prosperitet i plodnost.

Ako prelazite reku u svom snu, onda to predstavlja prepreku ili pitanje da li treba da se više potrudite i uložite više napora u približavanja ka svom cilju.To takođe odražava novu fazu u vašem životu.
Ovaj san se takodje može tumačiti i kao predskazanje iz podsvesti velikog izazova koji će se pojaviti pred vama.sanovnik sanjati reku

Ako je reka mutna, onda to znači da ste u previranju.Mutna reka predstavlja neku nejasnu ili mutnu situaciju,možda je u ovom trenutku najbolje da ne delujete i da sačekate da se sve izbistri

Sanjati nabujalu reku ili reku koja se izliva iz svog korita označava da je vaš život van vaše kontrole. Vi se osećate emocionalno nezadovoljno. Alternativno, san znači da ste spremni da se suočite sa izazovima u životu i da ste spremni za sve vrste životnih obrta.

Sanjati crvenu reku odnosi se na sirove emocije i intenzivne strasti ili bes koji teče kroz vas i vašu želju da se izrazite.

Sanjati kupanje u reci, predstavlja čišćenje i obnavljanje.

Značenje sna reka.mutna reka,bistra reka.
Tumačenje sna.