Šta znači sanjati drugaricu,drugarice

Sanovnik drugarica,drugarice-Šta znači sanjati drugaricu,drugarice

Sanjati drugaricu znači da odbijate da priznate neki aspekt sebe ili neku svoju negativnu osobinu.Alternativno, sanjati drugaricu znači da možete očekivati neku pozitivnu vest.
Ako sanjate da vaša najbolja drugarica umire san sugeriše da neki aspekt ili kvalitet koji poseduje vaša najbolja drugarica umire u vama.

Ako ste sanjali svoju drugaricu iz detinjstva san označava regresiju u vašu prošlost, gde niste imali velike obaveze. Stvari su bile mnogo jednostavnije i bezbrižnije. Možda želetie da pobegnete od pritisaka i stresova u odraslom dobu. Alternativno, drugarica iz detinjstva sugeriše da ste nešto uradili ili da ste se u nekoj situaciji ponašali na detinjast način. Treba da počnete da se ponašate kao odrasli.

Sanjati drugarice iz vaše prošlosti ukazuje na vaše želje da se ponovo vratite nekom delu svoje ličnosti sa kojim ste izgubili dodir.Direktnije tumačenje ovog sna može jednostavno da znači da treba da pozovete ove drugarice i ponovo budete sa njima.

Da sanjate da imate seks sa drugaricom odnosi se na bliskost koju delite sa njom. Zato vas dvoje delite toliko između sebe i znate toliko jedna o drugoj, sanjajući um može opisati ovu bliskost kao seks. Alternativno, takav san ukazuje na nivo privlačnosti između vas i vaše drugarice.