Šta znači sanjati dečka ili bivšeg dečka

Sanovnik dečko,bivši dečko
Sanjati dečka predstavlja vaš odnos u budnom stanju i kako se osećate u vezi njega,razmislite i pokušajte da se setite vaših emocija tokom sna.
Ako sanjate da imate novog dečka a ne onog kojeg imate u svom budnom životu podrazumeva da je vaš postojeći odnos premešten na viši nivo. Odnos je premešten ka ozbiljnijoj fazi.
Ako ste sanjali da je vaš dečko je mrtav ukazuje da nešto u vašem Sopstvu, više nije funkcionalno i da je “mrtavo”. U toj vezi niste u mogućnosti da u potpunosti izrazite sebe.To je takođe simbol vašeg odnosa sa tom osobom. Možda treba da prekinete tu vezu. Alternativno,smrt vašeg dečka može biti signal za novu fazu u vašoj vezi.Možda ćete se više angažovati.

Ako je vaš dečko daleko a vaši snovi o njemu mnogo dirljivi, onda san pokazuje koliko vam nedostaje njegovo prisustvo i što ga nema u vašoj blizini. San vam govorii da ne uzimate svakodnevne stvari zdravo za gotovo. Naučite da cenite i manje stvari u životu.

Ako vam u snu vaš dečko kaže da je gej ili da vas ne voli više onda san predstavlja vaše nesigurnosti u tom odnosu. To takođe može da znači da odnos prelazi na novi nivo ,vi to podsvesno osećate i izražavate neku anksioznost i strah o promenama situacije.Možete se osećati zapostavljeno ili da niste u stanju da učestvujete u svim njegovim aktivnostima.Veza mora više da se svodi na poverenje i komunikaciju a manje na strasti.

Bivši dečko
Sanjati bivšeg dečka iz detinjstva odnosi se na slobodnije, manje opterećene odnose. San služi da vas vrati u vreme gde odgovornosti odraslog doba (ili braka) nisu ometale lepotu romantike.Potrebno vam je da povratite uzbuđenja, slobodu i vitalnost mladosti koja nedostaje u vašem sadašnjem odnosu.
Ako vas vaš bivši dečko u snu ne želi ili vas ignoriše, onda vam san govori da krenete dalje sa svojim životom i da prestanete da mislite o prošlosti.
Ako sanjate da ste kidnapovani od strane vašeg bivšeg dečka ukazuje na to da vaš bivši još uvek ima neku vrstu emocionalne naklonosti kod vas.
Ako sanjate da želite da se vaš bivši dečko vrati vama, onda san može odraziti osećanja iz budnog stanja koja možda negirate.
Alternativno, to znači da vam nedostaje ljubav i da čeznete za lepim trentcima u vezi.

San u kome vam vaš bivši dečko daje savete o vašoj trenutnoj vezi sugeriše da vam vaša podsvest govori da ne ponavljate iste greške koje ste napravili sa ovim bivši dečkom.

Seks sa bivšim dečkom u snu sugeriše da ste možda trenutno postavili zid ili oklop oko sebe,budite otvoreniji prema ljudima. Morate da naučite da verujete ljudima ponovo.

Ako sanjate da vam bivši dečko daje prsten ili predlaže venčanje. San ne mora da znači da želite da budete sa njim ponovo, ali znači da čeznete za vezom koja će učiniti da se osećate potpuno i srećno. Alternativno, san može da odražava konačni kraj nečega i početak nove faze.