Sanjati bivšeg dečka ,bivšu devojku

Sanovnik-Šta znači sanjati bivšeg dečka,bivšu devojku,ljubav

Kada sanjate o svojoj bivšoj devojci ili dečku, to znači da nesvesni um koji proizvodi vaše snove pokušava da vam da lekciju pružajući san kao primer.

Mogli biste da budete u potrazi za nekim ko ima istu ličnost kao osoba koja vam je bila ljubav pre, ali koja nije bila idealan partner za vas. To znači da ćete imati vezu sa nekim ko će jednostavno ponoviti greške vašeg bivšeg dečka ili devojke.

Na primer, ako ste skloni da se olako zaljubljujete u lepe muškarce ili žene, svakako ćete imati mnogo obmane, jer su oni previše sujetni i sebični. Morate da tražite nekoga ko će vas poštovati, umesto da vas vara kao vaš bivši.

Takođe ste u potrazi za partnerom koji će hraniti vaše komplekse i dati vam osećaj superiornosti i bezbednosti. To znači da tražite lekara ili roditelja, a ne čoveka ili ženu sa kojom ćete biti ravnopravan partner u vezi. Vi tražite autoritativnu figuru.

Ako vidite u snu dečka ili devojku koju ste imali pre mnogo vremena, ovo se dešava jer nesvesni um vas podseća na nesrećne okolnosti iz prethodne veze. Vaš san vas upozorava da ako ponovo budete s  nekim ko izgleda kao vaš bivši nećete se usrećiti.

Međutim, ako ste nedavno raskinuli, velike su šanse da još uvek volite svog bivšeg dečka ili devojku iako ste ljuti. U tom slučaju, vi ste sanjali o njemu ili njoj, jer nesvesni um vam pokazuje da još niste prevazišli svoja osećanja u vezi sa razdvajanjem.

Ako ste imali loš odnos, treba da ostanete daleko od svog starog partnera. Morate da prestanete da razmišljate o njemu zauvek. Insistiranje na nastavljanje problematične veze je veoma glupa greška i možete samo da patite ako ostanete sa pogrešnom osobom.

Možete imati snove o svom starom partneru, ako ste ostavili njega ili nju jer ste bili privučeni nekim ko je samo učinio da patite. U ovom slučaju, nesvesni um  vam šalje poruke da je vaš bivši bio prava osoba za vas, a ne muškarac ili žena koji vas trenutno privlače. Ovo je atraktivnost koja će nestati kada shvatite ko su oni zaista.

Svaki slučaj je drugačiji …

Trebalo bi da naučite kako da prevedete svoje snove na osnovu naučnog metoda tumačenja snova da bi otkrili koji je tačno vaš slučaj, i onda morate da pratite uputstva nesvesnog sa preciznošću.

Nesvesni um će vam pomoći da pronađete sreću sa pravom osobom umesto ponavljanja stare greške, ili umesto gubljenja savršene ljubavi, jer ste bili površni u potrazi za pravim partnerom i vaši napori su uzaludni.

Bivšeg*

Bivši dečko*

Bivšu devojku*

Bivša ljubav*